Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران گفت: سامانه سخا (سامانه خیر و احسان) راه اندازی شده است و همه ارگان ها، نهاد‌ها و سازمان‌های مردم نهاد برای یکپارچه سازی کمک ها، مشخصات افراد مورد هدف و نحوه کمک رسانی را در این سامانه وارد می‌کنند. تاریخ انتشار: 16:44 - 26 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۹۳۴۱ خبرگزاری میزان - طبق اعلام  پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، جلسه هماهنگی دستگاه‌ها در زمینه کمک مومنانه و حمایت از اقشار آسیب پذیر صبح امروز دوشنبه ۲۶ خردادماه به ریاست شکراله حسن بیگی با حضور فرزانه مروستی مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری و مدیران دستگاه‌های مسئول و برخی اعضای انجمن‌ها و خیرین استان در محل استانداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در مورد ضرورت ورود دستگاه‌ها برای کمک به اقشار آسیب پذیر همزمان با گسترش ویروس کرونا در کشور افزود: ورود کمیته امداد، سپاه، بهزیستی و هلال احمر و هماهنگی فرمانداری‌ها با سمن‌ها و خیرین برای ارسال کمک‌های مومنانه به خانواده‌های آسیب پذیر و کم بضاعت برای کنترل آثار ویروس کرونا بر معیشت این اقشار موثر بود.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران عنوان کرد: توزیع عادلانه کمک‌های مردم و خیرین برای رسیدن به اقشار نیازمند که از ورود ویروس کرونا آسیب اقتصادی دیده اند نیازمند هماهنگی بین دستگاه‌های مسئول است.   بیشتر بخوانید:  حسن بیگی: کسب رتبه چهارم استان تهران در ارزیابی انتخابات میان سایر استان‌ها حسن بیگی با اشاره به اینکه ویروس جدید در دنیا در حال گسترش است و هر روز اخبار تازه‌ای از افزایش مبتلایان در دنیا گزارش می‌شود تصریح کرد: در کشور ما تعداد فوتی‌ها دوباره سه رقمی شده است و به نظر می‌رسد رعایت پروتکل‌های بهداشتی میان مردم کمرنگ شده است.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران با بیان اینکه در فروردین ماه براساس آمار‌ها ۶۲ درصد مردم تهران فاصله گذاری فیزیکی را رعایت می‌کردند گفت: در حال حاضر رعایت فاصله گذاری فیزیکی در کشور ۱۸ درصد و در تهران ۱۱ درصد است و نشانه خوبی نیست و احتمال ورود به موج دوم شیوع ویروس کرونا را افزایش می‌دهد.

وی ادامه داد: به دلیل نبود امکان برگزاری جلسات حضوری در دوران اوج شیوع ویروس کرونا، با همکاری سمن ها، خیرین و نهاد‌های دولتی و انقلابی طرح ساماندهی مشارکت‌های مردمی آغاز شد و تفاهم نامه‌ای توسط وزارت کار تهیه و تعهدات دستگاه‌ها در این بخش مشخص شد.

حسن بیگی گفت: با همکاری کمیته امداد و به منظور ساماندهی کمک‌های مومنانه و کنترل توزیع میان اقشار آسیب پذیر از ویروس کرونا، سامانه "سخا" (سامانه خیر و احسان) راه اندازی شده و ارگان هاو سازمان‌های مردم نهاد برای یکپارچه سازی کمک ها، مشخصات افراد مورد هدف را در این سامانه وارد می‌کنند.

معاون استاندار تهران تاکید کرد: برای دستیابی به هدف کمک مومنانه به اقشار آسیب دیده از ویروس کرونا مطابق نامه کمیته امداد امام (ره) همه خیرین، سازمان‌ها و تشکل‌های استان در این سامانه ثبت نام کنند و به هر روشی که امکان کمک وجود دارد اعلام آمادگی کنند.

گفتنی است در این جلسه مقرر شد؛ موضوع راه اندازی سامانه سخا و ارائه بانک اطلاعات و نحوه کمک رسانی دستگاه‌های استان در شورای اداری مطرح شود همچنین در راستای حمایت از صنوف آسیب دیده از شیوع کرونا و موضوع اظهار نامه مالیاتی آن‌ها به معاونت اقتصادی استانداری ارجاع شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: معاون سیاسی استاندار تهران اقشار آسیب پذیر استانداری تهران اقشار آسیب پذیر ویروس کرونا دستگاه ها حسن بیگی کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۲۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای مدیریت یکپارچه شهری، اساسی ترین مسئله شوراها

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، مهدی چمران با حضور در ساختمان شورای شهر بجنورد در جمع خبرنگاران با گرامیداشت هفته شوراها، اجرای مدیریت یکپارچه شهری را اساسی‌ترین مسئله شوراهای کشور دانست و اظهار کرد: امیدوار هستیم که در دولت سیزدهم، مجلس این مطالبه شوراها را تصویب کند تا عملیاتی شود.

وی گفت: ضروری است که مجلس پشتیبان اجرای این رویکرد و برنامه در بدنه مناطق شهری باشد.

رئیس شورای شهر تهران خاطر نشان کرد: عمل به اجرای مدیریت یکپارچه شهری در برنامه توسعه هفتم کشور مدنظر قرار گرفته است.

وی در ادامه بر لزوم بهره گیری از ناوگان حمل و نقل برقی نیز اشاره و عنوان کرد: این امر در پایتخت در دستور کار شورای شهر و شهرداری تهران قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه ناوگان حمل و نقل برقی، ناوگانی پاک است که آلودگی‌های هوا و صوت را ندارد، عنوان کرد: در پایتخت، ابتدا، عده‌ای درباره وارد کردن اتوبوس‌های برقی به چرخه ناوگان حمل و نقل درون شهری تهران مخالفت کردند.

رئیس شورای شهر تهران افزود: آنان بیان می‌کردند با توجه به اینکه هنوز زیرساخت بهره گیری از ناوگان حمل و نقل درون شهری برقی را نداریم فعلا دست نگه داریم تا مقدمات اجرای آن آماده سازی شود.

وی گفت: با این وجود، شورای شهر تهران تصمیم گرفت که به طور همزمان آماده سازی و تامین زیرساخت های ناوگان اتوبوس برقی همچنین خرید اتوبوس های برقی را دنبال کند و به پیش ببرد.

چمران اعلام کرد: در این راستا، شهرداری و شورای تهران با وزارت صمت در زمینه تهیه و خرید اتوبوس های برقی برای ناوگان حمل و نقل درون شهری تهران قرارداد منعقد کرد.

وی افزود: در عین حال، شهرداری تهران نسبت به ایجاد جایگاه های شارژ برقی برای اتوبوس‌های برقی که خریداری خواهند شد، اقدام کرده و تا به کنون تعدادی جایگاه را نیز ایجاد کرده است.

رئیس شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: تا پایان سال ۱۴۰۴، ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی برای شهر تهران خریداری خواهد شد.

وی در ادامه به شورای شهر و شهرداری بجنورد نیز پیشنهاد کرد: طی تعامل با دانشگاه‌ها مطالعات بابت اینکه تا چه حدی وجود ناوگان اتوبوس برقی برای شهر بجنورد ضروری است یا ضروری نیست، انجام شود.

چمران افزود: در این مطالعات بررسی شود که این اقدام تا چه حدی بر کاهش آلودگی هوا در شهر بجنورد موثر خواهد بود.

وی تصریح کرد: در صورتیکه مطالعات، بهره گیری از اتوبوس‌های برقی برای شهر بجنورد را ضروری دانست و تایید کرد، شورای شهر استان ها در زمینه تهیه اتوبوس‌های برقی کمک خواهد کرد.

رئیس شورای شهر تهران در خاتمه به اهمیت منظر شهری نیز تاکید کرد و گفت: شورای شهر تهران در این زمینه کمیته نمای شهری را تشکیل داده است و این کمیته از استادان دانشگاه دعوت کرد تا نسبت به تهیه نماهای ساختمانی متناسب با هویت و فرهنگ ایرانی اقدام کنند.

وی همچنین با تصریح بر این مطلب که نماهای وارداتی با فرهنگ و معماری ایرانی غریبه هستند، بیان کرد: شورای شهر تهران طی مصوبه ای بهره گیری از معماری وارداتی را ممنوع کرد.

خبرنگار:سمانه قهرمانی

انتهای خبر/

کد خبر: 1229283 برچسب‌ها شورای شهر تهران بجنورد

دیگر خبرها

  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری، اساسی ترین مسئله شوراها
  • ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • استان یزد، غرفه برتر نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • معاون استانداری اصفهان در مدرسه دوران تحصیل خود حضور یافت
  • معاون سیاسی استانداری اصفهان در مدرسه دوران تحصیل خود حضور یافت
  • مخالف تک صدایی در دانشگاه‌ها هستیم
  • فرمانداری نائین به فرمانداری ویژه تبدیل شد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟